Subvencions

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS 2017 DE CONSUM RESPONSABLE i PROGRAMES DE TEMPS I ECONOMIA DE LES CURES

 Des del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, us comuniquem que en la CONVOCATÒRIA GENERAL DE SUBVENCIONS 2017 que l’Ajuntament de Barcelona publica per a tots els àmbits d’actuacions municipal, s’inclou la convocatòria de subvencions de Consum Responsable i de Temps i Economia de les Cures. (*)

 El termini per a la presentació de sol·licituds serà del 5 de gener al 2 de febrer de 2017.

 Per informar d’aquesta convocatòria per a l'any 2017, organitzem una sessió informativa el dia 10 de gener a les 18:30 fins les 19,30 h a sala Emprèn, de l’edifici de Barcelona Activa, al c/ Llacuna, 162. 

  Al web de l’Ajuntament de Barcelona   (Govern Obert > Transparència > Subvencions o http://governobert.bcn.cat/ca/transparencia/subvencions en l’apartat Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2017, podeu trobar la informació i documentació d’aquesta convocatòria 2017, excepte la instància, formulari de projecte i annexos, que estaran disponibles a partir del dia 5 de gener, coincidint amb l’inici del termini de presentació de sol·licitud. 

 En aquesta sessió del dia 10 de gener, també atendrem les consultes o dubtes referents a les justificacions de les subvencions del 2016, que tenen data de finalització de projecte el 31 de desembre de 2016, i que tenen el termini per presentar la justificació fins el 28 de febrer de 2017.

 Al  mateix temps, també es presentarà i es farà entrega d’un dossier resum dels projectes que les diferents entitats han realitzat durant el 2016 en matèria de consum responsable.

 És una línia estratègica del Comissionat facilitar el coneixement mutu entre les entitats i potenciar  la intercooperació per a la realització de projectes amb finalitats similars.

 Si és del vostre interès, us agrairem confirmar la vostra assistència a les adreces:

consum@bcn.cat o laboratorideltemps@bcn.cat

 (*)Aquest any, la convocatòria de subvencions d’Economia Cooperativa Social i Solidària es farà en una convocatòria específica durant el primer trimestre del 2017.