Taller hacia una economía circular : alimentos para una ciudad

Anirem a Mercabarna i al Banc dels Aliments per saber com arriben a la ciutat i com es distribueixen els productes alimentaris i els seus excedents.

Com s’alimenta la ciutat de Barcelona? D’on vénen els aliments que consumim? Quants en calen per a una ciutat com Barcelona? Què se’n fa, d’allò que no es ven? Durant la visita descobrirem el perquè de tot plegat. El centre logístic de Mercabarna, un dels més grans del sud d’Europa, ocupa l’equivalent a 75 camps de futbol. Hi passen setmanalment més de 38.500 tones d’aliments, gran part d’elles amb destinació a la ciutat de Barcelona. Però no tot el que es produeix es pot consumir i una part s’acaba canalitzant a través del Banc dels Aliments, que gestiona unes 10.000 tones d’aliments excedents, 800 de les quals són productes frescos de Mercabarna. Coneixerem com funcionen aquestes dues instal·lacions i com es treballa per evitar el malbaratament d’aliments.

Visita combinada a Mercabarna i al Banc dels Aliments per conèixer com arriben i es distribueixen els aliments a la ciutat.

Informació
Cap a una economia circular: aliments per a una ciutat
Dia:
26/02/2016
Horari:
De 10 a 13 h
Observacions:

Inscripcions a partir del 12 de febrer a les 10 h

Aquesta activitat forma part del programa d'educació ambiental Com Funciona Barcelona?, pots gestionar una reserva per a grups, de mínim 10 persones, clicant aquí o bé consultar tot el programa clicant aquest enllaç

Enlaces y materiales relacionados