L’Ajuntament acompanya 20 startups al 4YFN i llança nous programes dins el MWC : Servei de Premsa

L’Ajuntament acompanya 20 startups al 4YFN i llança nous programes dins el MWC

24/02/2019

Barcelona Activa tria una vintena d’empreses de diferents sectors per al 4YFN per la seva projecció futura, i enforteix l’ecosistema emprenedor digital de la ciutat

En un 40% de les empreses de l’estand hi ha dones a l’equip promotor, i una tercera part tenen presència a mercats internacionals

Al Saló, s’ha planificat també un speed-dating per connectar professionals i empreses, i diferents tours dins el MWC, com el 5G, i altres recorreguts guiats per a empreses i també per a joves estudiants

Es presenta, a més, el Barcelona Discovery Programme, un nou programa que acull 10 scaleups i startups internacionals per explorar el potencial de Barcelona com a destinació per a la seva estratègia d’expansió

L’acte Tech for Change, que introdueix conferències sobre com millorar la vida de les persones, liderat per l’empresa xinesa Alibaba Cloud, rep el suport de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament, i Barcelona Activa ha facilitat les empreses locals que hi participen

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut