6es Jornades d’Esport Inclusiu Junts x Créixer a Sarrià – Sant Gervasi

Han tingut lloc els dies 3, 4 i 5 d’abril al camp de futbol i a la pista d'atletisme de l’Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi.

Paraques
05/04/2024 - 07:59 h - Adolescència i joventut Districte Sarrià -Sant Gervasi

L’activitat té l’objectiu de promoure la cooperació i la convivència entre infants de centres educatius ordinaris i d’educació especial, tot fomentant la diversitat i la inclusió.

Hi han participat prop de 500 alumnes de setze centres educatius del districte de Sarrià – Sant Gervasi, tant de centres ordinaris (3r i 4t de primària) com d’escoles d’educació especial.

Els infants han compartit una sèrie d’activitats lúdico-esportives de caire cooperatiu i sensorial, fonamentades en el joc com a nexe d’unió, com ara relleus cooperatius, acrosport, pilotes fora, paraques, massatges o lliscaments, entre d’altres.

Junts x Créixer està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu-CRP de Sarrià – Sant Gervasi, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), l’associació esportiva JOCVIU i l’àrea d’esports de l’FP de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

A més, a l’organització ha col·laborat alumnat dels cicles formatius de grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

Els setze centres educatius que hi han pres part són:

Escola Orlandai

Escola Guru

Escola Poeta Foix

Escola NADÍS-Sagrat Cor Sarrià

Escola Tàber

Escola Estímia

Escola Guimbarda

Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi

Escola Taiga

Escola Fàsia Sarrià

Escola Peter Pan

Escola Moragas

Escola Jesuïtes Sant Gervasi – Infant Jesús

Escola ASPASIM

Escola Dolors Monserdà Santapau

Escola Pedralbes