LA XIB participa en el 15è Congrés Europeu del Treball amb suport i el 14è Congrés Estatal del Treball amb suport

La trobada és un espai d’intercanvi entre professionals d’arreu del món per avançar en el model d’inclusió laboral a tota la Unió Europea.

Cartell de la jornada amb el seu nom i el número 15.
04/06/2024 - 16:57 h - Ocupació i treball barcelona.cat

Sota el lema “We have the Talent”, el Congrés té com a objectiu avançar en el model d’inclusió laboral de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social arreu de la Unió Europea. Així, la Xarxa per a la Inclusió Laboral de l’IMPD participa en un espai d’intercanvi entre professionals del sector compartint bones pràctiques i realçant processos innovadors.

El congrés se celebra del 5 al 7 de juny al Port Aventura Convention Centre (Salou, Tarragona) i és organitzat per Aura Fundació, juntament amb l’Asociación Española de Empleo con Apoyo (AESE), l’European Union of Supported Employment (EUSE), l’Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) i l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS).

El programa de la jornada inclou diverses xerrades que tracten la digitalització en l’àmbit laboral amb suport i diferents tallers i taules rodones de persones expertes. La col·laboració busca cridar l’atenció de la ciutadania per involucrar-la en la diversitat i aconseguir una inclusió plena en el mercat de treball.

Consulta tota la informació a la pàgina web del Congrés.