L’IMPD participa en les XXI Jornades ASEM de Catalunya

L’Equip d’Assessorament Laboral (EAL) imparteix una xerrada sobre inclusió laboral en les jornades sobre malalties neuromusculars que se celebren al Palau Robert el 7 i 8 de juny.

Cartell de les jornades amb la informació que s'explica a la notícia.
07/06/2024 - 12:17 h - Ocupació i treball barcelona.cat

Les XXI Jornades de l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM) porten com a títol: “Vivint amb malalties neuromusculars: infància, joventut i edat adulta”. El seu objectiu és proporcionar informació, intercanviar coneixement i compartir experiències entre les persones afectades i el seu entorn.

El programa aborda qüestions relatives a la vida laboral en una xerrada accessible per a tothom enfocada a les persones amb discapacitat física. En aquest marc, la senyora Helena Gausí i Justo, psicòloga de l’EAL de L’IMPD tractarà temes com la cerca de feina, les adaptacions en l’entorn laboral, la sol·licitud de la incapacitat laboral i la jubilació per a persones amb discapacitat.

Les inscripcions oficials estan tancades, però és possible assistir-hi contactant directament amb ASEM Catalunya telefònicament al 933 46 90 59 o 619 39 47 42, així com per correu electrònic a info@asemcatalunya.com.Principio del formulario

Els preus són de 10 € per als socis i 15 € per als no socis, amb entrada gratuïta per als menors de 12 anys.

Més informació a la pàgina web de l’ASEM.