Obertes les inscripcions a la Jornada “Reptes de la no discriminació a Barcelona: reflexions de present i futur”

La Jornada tindrà lloc el dijous 26 d’octubre a les 17 hores a l’Espai Jove la Fontana (Gràcia).

A la cantonada esquerra superior, el logotip de Consell de Ciutat Barcelona, a la cantonada dreta el de l'Ajuntament de Barcelona. En lletres negres i verdes sobre fons blanc: Jornada “Reptes de la no discriminació a Barcelona: reflexions de present i futur”. 26 d'octubre, 17 a 20.30 hores a l'Espai Jove la Fontana. A la part inferior l'skyline de la ciutat.
10/10/2023 - 16:45 h - Inclusió barcelona.cat

L’acte exposa com influirà la Llei 19/2020 sobre Igualtat de Tracte i No Discriminació de la Generalitat de Catalunya a la ciutat, quins assoliments es poden aconseguir i quins reptes i obstacles poden sorgir en la seva aplicació.

L’esdeveniment consistirà de dues taules rodones: “De la llei a la política pública: el paper de les administracions” i “Visió i acció de les entitats davant la discriminació”. La Jornada compta amb el suport de l’IMPD en matèria d’accessibilitat i se celebra el dimarts 26 d’octubre a les 17 hores a l’Espai Jove la Fontana.  Les inscripcions es realitzen en el següent enllaç.

La Jornada culmina el Cicle de sessions del grup de treball sobre igualtat de tracte creat pel Consell de Ciutat. El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona, en què els representants de l’Ajuntament i la ciutadania debaten els afers principals de la ciutat.

Un cop finalitzada la jornada, el grup redactarà un manifest amb les reflexions, el  diagnòstic de la situació i les principals reivindicacions. Pots consultar tota la informació a la pàgina web del Consell de Ciutat.