Resolució d'atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària de subvencions 2024

L'1 d'agost de 2024 ha sortit publicada al BOPB la Resolució definitiva d'atorgament i denegació de la convocatòria ordinària de subvencions 2024 per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i ciutat.

Imatge informativa convocatòria subvencions 2024.
01/08/2024 - 13:20 h - Inclusió barcelona.cat

S’ha publicat l’anunci de resolució de la convocatòria de subvencions que trobareu annexat en aquesta publicació i que també podeu trobar en aquest ENLLAÇ

Cal tenir en compte que a partir de l’endemà de la publicació:

  • Les REPESCADES, denegades a la resolució provisional i aprovades a la resolució definitiva, tenen 10 dies hàbils per presentar esmenes i documentació requerida, a comptar de l’endemà de la publicació (del 2 al 16 d’agost de 2024).
  • Les REPESCADES i les que hagin variat l’import atorgat respecte a la resolució provisional arran d’una al·legació, tenen 20 dies hàbils per presentar la reformulació (del 2 al 30 d’agost de 2024).

Al web de Torre Jussana les entitats poden trobar molta informació pràctica sobre la resolució i la reformulació. També trobareu l’anunci al web de l’Ajuntament de Barcelona amb tota la documentació d’interès.

Us recordem que en tot aquell material creat per difondre l’activitat o el projecte que s’ha subvencionat ha de constar la imatge corporativa de l’Ajuntament. Tota la informació, AQUÍ.

Més informació