‘Temps per a tu’ obre inscripcions, activitats de lleure per a persones amb discapacitat

El servei ‘Temps per a tu’ fomenta les activitats de lleure de qualitat per a persones amb discapacitat i obre les seves inscripcions l’1 de juny

Bàner de Temps per a tu. Infografia d'un rellotge blanc sobre fons groc i una silueta de persona sobre fons lila
15/05/2023 - 13:13 h - LGTBI barcelona.cat

El servei ‘Temps per a tu’ ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

El període de sol·licitud és de l’1 al 20 de juny de 2023.

Podeu consultar els dies, els horaris i els espais de les activitats segons la franja d’edat de la persona que hi vol participar:

Podeu consultar els requisits i iniciar el tràmit de la sol·licitud a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el servei a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.