El bar Kike y Paca la Tomate

Autor/es
Nazario
Col·lecció
Biblioteca Secreta

La col·lecció “Biblioteca Secreta” recupera en aquest nou volum, narrat per Nazario, els records i l’àlbum de fotografies d’un espai oblidat, d’una Barcelona canalla desapareguda que ens introdueix en una infinitat d’anècdotes en què els personatges, molts de mítics, com Paca la Tomate, superen fins i tot l’àmbit de la ficció. Nazario ha estat i és un dels grans cronistes de la Barcelona que es rebel·là en contra de les convencions i en defensa d’una sexualitat lliure, en defensa de la llibertat d’opinió i acció. Després de signar les seves historietes en algunes de les revistes més destacades del còmic ibèric i d’haver fet una infinitat d’exposicions, abandonà els pinzells per traçar un mapa històric del que representaren els setanta i els vuitanta en un país canviant. Això és el que fa en aquest llibre nostàlgic, però alhora ple de lluites que continuen pendents.

Societat
Ciutat
Història
Cultura
Ciutat Vella
Contracultura
Fotografia
LGTBI

Què en diuen

"El Periódico: 'Maricones contra el papa Wojtyla y otras aventuras de Nazario en la Barcelona de los 80'"

21/06/2021

"elDiario.es: 'Las noches de Paca la Tomate, San Pollardino y otras locas memorias de la Barcelona 'underground' de Nazario'"

31/08/2021

"A través d’aquest ascens i caiguda, amb la narració detallada dels mil saraus que organitzava la colla (exposicions, homenatges, festes d’aniversari, manifestacions, casoris performàtics, fotonovel·les) i amb una gran profusió de fotografies de l’època, Nazario ens reviu aquella moguda tan guapa, resplendent i canalla, delirant i passada de voltes, plena de drogues, sexe, música i art per la vena, de tot el que pot passar en un bar."

Dades tècniques

  • Idioma de publicació: Castellà
  • Any: 2021
  • Pàgines: 160
  • Coberta: Rústica
  • Format: 28 x 21 cm
  • ISBN Ajuntament: 978-84-9156-279-5
  • Distribuïdor Editorial: Xarxa de Llibres

Preu

15.00€

Punts de venda

Punts de venda en línia

Dossiers de premsa

Títols relacionats