Inici / Estrategia bcn antirumors / Antirumors als barris

El projecte Antirumors als barris té l'objectiu de territorialitzar l'acció intercultural a través de la formació i la participació, donant resposta a la demanda histórica de les persones assistents als cursos de formació antirumors de comptar amb espais de participació on posar en práctica els coneixements adquirits i de treballar per donar resposta a les necessitats concretes d'un territori.

Antirumors als barris té la vocació d'acompanyar el treball de processos amb mirada intercultural a partir d'espais articulats de forma local, ja sigui una Xarxa Antirumors, una taula intercultural formada per entitats del barri articulades al voltant d'un tema en concret, o altres formats.

L'Estratègia BCN Antirumors ofereix suport tècnic en el marc del projecte Antirumors als barris a:

  • Poblenou, on es treballa entorn de la memòria històrica migrant com a eix vertebrador per tal de construir relats de barris contemporanis que facilitin el procés intercultural.
  • Barris de la Franja Besòs de Sant Andreu (Trinitat Vella, Baró de Viver, Bon Pastor), acompanyant i donant suport al Servei d'Interculturalitat i altres serveis de territori en el desenvolupament de diversos projectes comunitaris.
  • Besòs, Carmel i Barceloneta acompanyant la creació d'un espai d'articulació intercultural.

 

Comparteix aquest contingut