Inici / Espai Avinyo

XXSS Espai Avinyo

Banner Espai Avinyo

Comparteix aquest contingut

Introducció Espai Avinyo

Espai Avinyo llengua i cultura

Des dels seus inicis, l'any 2011, l'Espai Avinyó s'ha anat consolidant com a referent pel que fa a la programació d'activitats culturals des d'una perspectiva intercultural, promovent reflexions i debats sobre la pluralitat de formes de ser, estar, sentir, pensar, viure i expressar-se de diverses comunitats i pobles que conformen Barcelona.

Mitjançant un ampli ventall d'expressions artístiques i formats per a l'intercanvi de sabers, l'Espai Avinyó, ofereix una programació multidisciplinar, territorialitzada, oberta, gratuïta i itinerant de forma trimestral.

L'Espai Avinyó és també un altaveu de pràctiques, projectes i iniciatives d'artistes, col·lectius, associacions comunitàries, equipaments i institucions culturals, educatives, religioses i lingüístiques que promouen el reconeixement, visibilització i respecte de la diversitat cultural a la ciutat.

Així mateix, és un agent actiu en processos d'acompanyament de la transversalització de la perspectiva intercultural a entitats i institucions artístiques i culturals de la ciutat.