Memòria històrica: Més enllà del que ens expliquen...

Els cossos migrants no només expliquen històries de dolor, també s'allunyen de la crua realitat, transformant les seves pròpies vivències en quelcom digne de ser explicat. I és justament el temps i el seu transcórrer el que fa possible que les persones ens adaptem a l'entorn. No només migra qui ve de territoris llunyans, també dins de la ciutat hi ha moviments que incideixen emocionalment en la memòria dels seus habitants, trencant el que és conegut i obligant-los a readaptar-se.
 
En aquesta activitat d'escriptura creativa, es treballarà l'autoetnografia a través de l'escriptura d'una carta i/o un fragment de diari personal, cadascun dels quals expressi el testimoni propi a partir d'un episodi específic de la vida. Es llegiran dos textos escollits, per més tard, poder analitzar-los.
Nombre de participants
Mínim: 15 persones
Màxim: 20 persones
Equipament necessari
  • Que sigui un espai segur, a porta tancada, amb taules i cadires suficients perquè els i les participants puguin sentir-se còmodes i segures.
  • Projector, reproductor musical (pot ser senzill, gens complex), cadires, taules, i un mirall de cos complet (si és possible).
  • Folis A4, bolígrafs i retoladors de colors.
Material que aporta l’entitat contractada

----------------------

Personal

Dues persones. 

Dades de l'entitat

Vulvaginación – Erotismo poético

Tema principal
Comunicació i Llenguatges
Gènere i feminismes
Memòria històrica
Tipologia d'activitat
Taller de creació artística
Públic destinatari
Educadors i educadores
Joves
Persones adultes
Durada
Es recomana un mínim de 4 hores (pot ser un intensiu de 4 hores, dues sessions de 2 hores, o una sessió de 2 hores).
Sol·licita l'activitat

Torna al catàleg