Inici / Estrategia bcn antirumors / Materials antirumors
L’Estratègia BCN Antirumors ofereix diversos materials per fer servir o distribuir en formacions, activitats i trobades. Es tracta de materials didàctics i informatius que volen ser eines per aprofundir i actualitzar el discurs intercultural, així com el seu enfocament en l’abordatge de les discriminacions històriques, com la islamofòbia i l’antigitanisme. Us podeu descarregar els materials en pdf.
 
 

  Infografia que explica l'origen de l'antigitanisme i la seva relació amb les dimensions institucionals i socials de la discriminació. 

  En aquest material es pot veure l’especificitat dels estereotips racistes generats...

  Infografia que dona recomanacions bàsiques per analitzar críticament les notícies que ens arriben i no contribuir a difondre-les.

  Infografia que explica l'origen de la islamofòbia i la seva relació amb les dimensions institucionals i socials de la discriminació. 

  En aquest material es pot veure l'especificitat dels estereotips racistes generats històricament sobre l'islam i a la vegada, les connexions amb altres...

  Infografia que explica l'origen dels rumors i la seva funció social en el marc de la discriminació social.

  En aquest material pedagògic es poden veure les connexions amb altres dimensions estructurals de la discriminació, violència i exclusió que generen els imaginaris sobre la...

  El pòster ha estat elaborat pel Grup de Comunicació de la...

  La infografia, elaborada per les entitats de la Comissió d'Estratègia de la...

  Saps què t'estàs ficant al cos quan t'empasses un rumor racista? Demana els gots retornables de la campanya #AturemRumors de la Xarxa BCN Antirumors al formulari de materials​ i mira't bé els ingredients.

   ...

Comparteix aquest contingut