Inici / Estrategia bcn antirumors / Materials antirumors

  El pòster ha estat elaborat pel Grup de Comunicació de la...

  La infografia, elaborada per les entitats de la Comissió d'Estratègia de la...

  Demana les xapes de la campanya #AturemRumors de la Xarxa BCN Antirumors al formulari de materials i fes viral el hashtag per aturar rumors, prejudicis i estereotips sobre diversitat cultural.

   

  Saps què t'estàs ficant al cos quan t'empasses un rumor racista? Demana els gots retornables de la campanya #AturemRumors de la Xarxa BCN Antirumors al formulari de materials​ i mira't bé els ingredients.

   ...

  Què és un rumor, un prejudici i un estereotip? Què puc fer jo per aturar-los? Què fa la Xarxa BCN Antirumors? Com hi puc contactar? Trobaràs tota aquesta informació de manera concisa i visual al desplegable "Atreveix-te". Descarrega-te'l en format PDF o sol·licita la versió en paper...

  Eina pedagògica, que  amb un to proper i alhora rigorós, desmunta rumors i estereotips sobre la pluralitat cultural que conforma Barcelona. De la mà de la Blanca i la Rosita descobrirem algunes situacions de discriminació que pateixen les persones migrades.

  Aquesta guia és una eina per a la reflexió i el desenvolupament d’habilitats i actituds que afavoreixin la sensibilització i lluitin contra la discriminació, amb l’objectiu de desmuntar aquells rumors i estereotips que estigmatitzen els veïns i les veïnes d’altres contextos i orígens culturals...

Comparteix aquest contingut