Inici / Estrategia bcn antirumors / Materials antirumors

  Infografia que explica l'origen de l'antigitanisme i la seva relació amb les dimensions institucionals i socials de la discriminació. 

  En aquest material es pot veure l’especificitat dels estereotips racistes generats...

  Infografia que dona recomanacions bàsiques per analitzar críticament les notícies que ens arriben i no contribuir a difondre-les.

  Infografia que explica l'origen de la islamofòbia i la seva relació amb les dimensions institucionals i socials de la discriminació. 

  En aquest material es pot veure l'especificitat dels estereotips racistes generats històricament sobre l'islam i a la vegada, les connexions amb altres...

  Infografia que explica l'origen dels rumors i la seva funció social en el marc de la discriminació social.

  En aquest material pedagògic es poden veure les connexions amb altres dimensions estructurals de la discriminació, violència i exclusió que generen els imaginaris sobre la...

  El pòster ha estat elaborat pel Grup de Comunicació de la...

  La infografia, elaborada per les entitats de la Comissió d'Estratègia de la...

  Demana les xapes de la campanya #AturemRumors de la Xarxa BCN Antirumors al formulari de materials i fes viral el hashtag per aturar rumors, prejudicis i estereotips sobre diversitat cultural.

   

  Saps què t'estàs ficant al cos quan t'empasses un rumor racista? Demana els gots retornables de la campanya #AturemRumors de la Xarxa BCN Antirumors al formulari de materials​ i mira't bé els ingredients.

   ...

  Què és un rumor, un prejudici i un estereotip? Què puc fer jo per aturar-los? Què fa la Xarxa BCN Antirumors? Com hi puc contactar? Trobaràs tota aquesta informació de manera concisa i visual al desplegable "Atreveix-te". Descarrega-te'l en format PDF o sol·licita la versió en paper...

  Eina pedagògica, que  amb un to proper i alhora rigorós, desmunta rumors i estereotips sobre la pluralitat cultural que conforma Barcelona. De la mà de la Blanca i la Rosita descobrirem algunes situacions de discriminació que pateixen les persones migrades.

Comparteix aquest contingut