Inici / Memòria projectes de districtes 2021

Al llarg del 2021, els diferents districtes de Barcelona han continuat contribuint a la transformació social promovent canvis en les dinàmiques d’exclusió i discriminació que es donen envers determinades persones i col·lectius pertanyents o llegits com d’orígens i contexts culturals diversos.

Lluny d’entendre la interculturalitat com un mer instrument d’intercanvi entre cultures, Barcelona aposta per un model transformador on els coneixements, els sabers, les visions i els valors de tots els veïns i veïnes col·laboren en la construcció conjunta d’un model de ciutat.

Des del Programa BCN Interculturalitat s’ha donat suport al desplegament de nombroses accions interculturals per contribuir a l’objectiu de transversalitzar l’enfocament intercultural als diferents districtes de la ciutat, a fi de respondre a les demandes territorials.

A continuació es mostra una síntesi de les accions més destacades dutes a terme durant el 2021, la qual es detalla millor en la infografia adjunta.

Infografia Accions interculturals als districtes 2021

Memòries anys anteriors

Districte Número d'accions
Ciutat Vella 40
Eixample 16
Sants-Montjuïc 16
Les Corts 1
Sarrià-Sant Gervasi 4
Gràcia 15
Horta-Guinardó 11
Sant Andreu 22
Sant Martí 1
Total 126
Districte Ciutat Vella Eixample Sants-Montjuïc Les Corts Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Horta-Guinardó Sant Andreu Sant Martí Total
Número d'accions 40 16 16 1 4 15 11 22 1 126

 

Comparteix aquest contingut