Inici / Noticia / #AturemRumors a la Sala Apolo!

#AturemRumors a la Sala Apolo!

Dissabte, 17 de novembre, el grup de comunicació de la #XarxaBCNAntirumors, us convida al punt i seguit de la Campanya #AturemRumors a la Sala 3 de l’Apolo de Barcelona.

Aquest punt i seguit, serveix per valorar i celebrar els assoliments de la campanya i a la vegada, trencar rumors i estereotips a través de la conversa, la música i la poesia.

La Sala 3 de la Sala Apolo de Barcelona acollirà, el proper dissabte 17 de novembre de 17:00 h a 21:00 h, el punt i seguit de la Campanya #AturemRumors. Ramia Chaoui, youtuber, activista i protagonista del vídeo elaborat pel grup de comunicació de la #XarxaBCNAntirumors, serà l’encarregada de presentar una jornada reivindicativa i festiva on a part de valorar els assoliments de la campanya, ens permetrà trencar rumors i estereotips a través de la música i la poesia.

En la primera part de la jornada analitzarem la repercussió del vídeo, les adhesions que hi han hagut al manifest i reflexionarem i debatrem al voltant dels tallers que s’han anat realitzant al llarg de l’any. També us convidarem a les properes accions del grup de comunicació de la #XarxaBCNAntirumors dins el marc de les xarxes socials sota el hashtag #AturemRumors.

Continuarem amb el What do you meme? , una conversa entre Yos Piña, artista activista antiracista i Desirée Bela-Lobedde, escriptora i activista estètica. Com a punt central del debat,  les estratègies antirumors/antiracistes a les xarxes socials i la importància de la memepolítica i la revisió dels privilegis davant discursos discriminatoris.

Revolucionar la societat a través de la cultura és possible i, per fer-ho, us convidem a l’acció poètica participativa dinamitzada pel col·lectiu PoENTry Slam, on els “SLAMERS” sacsejaran la sala amb poemes sobre rumors, racisme, estereotips, prejudicis i discriminació sobre la diversitat cultural i identitats.

Per acabar, viatjarem a racons del món que potser mai hem trepitjat, a través de la Punxada Col·lectiva. Dj Cheb Lila(1) i Mbodj(2) ens aproximaran a nous imaginaris culturals que ens faran ampliar la nostra perspectiva musical amb estils asiàtics, africans i àrabs.

(1) CHEB LILA és la faceta de selector musical de Gerard Casas, agitador cultural barceloní. Transita pel seu basar sònic en recerca de musicalitats diverses, creuant gèneres i fronteres. El mou des de l’últim hit de l’indie libanès i l’electrochaâbi cairota fins als ritmes més frenètics de Ghana o Congo, sense oblidar l’icònic raï ni la cançó protesta saharawi.

(2) MBODJ és una DJ i selectora de Barcelona d’origen senegalès i espanyol. Víctima de la melomania i sempre com a oient, ara sent la necessitat de compartir el que ella considera que són sons menys habituals i alternatius, o, simplement, els seus tracks preferits, que poden anar des de l’electrònica al grime, passant pel gqom i travessant l’afro-disc.

T’esperem!

Dissabte 17 de novembre de 17:00 h a 21:00 h

A la Sala 3 de la Sala Apolo de Barcelona (Carrer Nou de la Rambla, 113)

 

Comparteix aquest contingut