Inici / Noticia / Comencen les preinscripcions a la formació de Disseny de Projectes amb Perspectiva Intercultural

Comencen les preinscripcions a la formació de Disseny de Projectes amb Perspectiva Intercultural

Es tracta d'una formació gratuïta, amb un llarg recorregut en el Programa Barcelona Interculturalitat, que continua amb una nova edició, que tindrà lloc a l’Espai Avinyó.

Aquesta proposta formativa, a través de la reflexió i l’aprenentatge conjunt, pretén introduir els principis de la interculturalitat de forma aplicable de manera que es puguin incorporar en les diverses etapes d’elaboració de projectes de l’àmbit social i comunitari. És a dir, la formació vol donar eines a aquelles iniciatives d’equipaments i entitats que tinguin interès en transversalitzar la perspectiva intercultural en la seva tasca. Per tant, és una oportunitat per desenvolupar competències que permetin dur a terme la tasca professional, mitjançant projectes i iniciatives dissenyades amb mirada intercultural.

El perfil al qual s’adreça la formació és principalment el de professionals que treballen a serveis i equipaments públics de proximitat de la ciutat de Barcelona (centres cívics, casals i espais joves, casals de gent gran, museus, etc.), professionals i col·laboradors/es d’entitats de la ciutat i per a persones a títol individual que volen formar-se en aquest tema.

Amb aquest curs, el Programa BCN Interculturalitat vol proporcionar el marc de referència en polítiques interculturals a Barcelona, incorporar la perspectiva intercultural en diferents àmbits, i desenvolupar competències i habilitat pel disseny eficaç de projectes interculturals.

Els objectius de la formació són:

  • Donar a conèixer el marc teòric de la perspectiva intercultural per incorporar-lo al treball en el nostre àmbit.
  • Prendre consciència del context i del lloc d’enunciació des d’on s’incorpora la mirada intercultural.
  • Conèixer i desenvolupar competències interculturals en el propi procés cap a la interculturalitat.
  • Aportar eines per a la incorporació de la perspectiva intercultural al disseny, execució i avaluació de projectes i accions.

Durada de la formació: 14 hores (4 sessions de 3,5 hores).

  • Dates: 31 de maig, 7, 14 i 21 de juny de 10 a 13:30 h.
  • Lloc: Espai Avinyó (c. Avinyó, 52)

Places limitades. Aquest curs s’ofereix a un màxim de 25 persones.

Aquí trobaràs més informació.

Fes la preinscripció aquí.

Cal fer la preinscripció abans del 20 de maig.

Adjunts

Comparteix aquest contingut