Inici / Noticia / Convocatòria de subvencions 2020

Convocatòria de subvencions 2020

Ahir 16 de desembre, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) l'anunci oficial de la Convocatòria ordinària de Subvencions per a la realització d'activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020.

Podeu trobar la informació i documentació de la convocatòria al web de l’Ajuntament i un resum de la informació més rellevant a la Guia d’informació adjunta.

La principal novetat d’enguany és l’obligatorietat de la presentació telemàtica de la sol·licitud. Podeu revisar la resta d’instruccions per a la correcta presentació de sol·licituds a la següent nota informativa.

Us podeu presentar a qualsevol de les línies de la convocatòria. No obstant això, és recomanable que adreceu els vostres projectes relacionats amb la promoció de la perspectiva intercultural, les activitats i manifestacions culturals d’origen i contextos diversos i el coneixement de la diversitat religiosa i del fet religiós, als següents àmbits temàtics:

  • Programa X. Promoció de la perspectiva intercultural
  • Programa Ic. Foment de la realització d’activitats i manifestacions culturals d’origen i contextos diversos
  • Programa R. Afers religiosos

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria 2020 estarà comprès entre el 2 i el 30 de gener de 2020, ambdós inclosos.

 

Més informació

Sessió informativa de la convocatòria:

Dia: 16 de gener

Hora: 16:30 h

Lloc: Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) (Pl.Espanya, 5 – Sala d’actes)

Consulteu totes les sessions informatives de la convocatòria 2020.

Es duran a terme dues sessions informatives en relació al criteri d’igualtat de gènere en la convocatòria general de subvencions 2020: 

Sessió 1

Dia: 9 de gener

Hora: de 17 h a 20 h

Lloc: Departament de Transversalitat de Gènere (carrer Camèlies, 36-38)

Sessió 2

Dia: 24 de gener

Hora: de 17 h a 20 h

Lloc: Departament de Transversalitat de Gènere (carrer Camèlies, 36-38)

Comparteix aquest contingut