Inici / Noticia / Engega TrinitatAcull, teixint vincles al barri de Trinitat Vella!

Engega TrinitatAcull, teixint vincles al barri de Trinitat Vella!

Trinitat Acull és un grup de persones vinculades al barri per veïnatge o per altres raons i que volen reconèixer el valor de la diversitat.

Fa un any que el projecte TrinitatAcull es cou al barri de la Trinitat Vella i el dijous 16 d’abril, els i les integrants del projecte s’haurien trobat presencialment a la Biblioteca de la Trinitat Vella per tal de materialitzar-lo.

Tanmateix i, malgrat el confinament, el projecte no s’ha aturat i ara continuen amb telereunions setmanalment i recollint totes aquelles iniciatives amb les que el barri està col·laborant: recollint i repartint menjar, comprant per a les persones vulnerabilitzades, cosint mascaretes o bé elaborant el llibre virtual del confinament. És la manera que han trobat de difondre, donar suport i fer xarxa al barri. Anar a poc a poc creant un tapís divers i valuós a la Trinitat Vella.

Podeu contactar amb el projecte escrivint un correu electrònic a: trinitatacull@gmail.com.

El projecte TrinitatAcull acaba de fer-se membre de la Xarxa BCN Antirumors. Si vosaltres també voleu adherir-vos, ho podeu fer a través d’aquest formulari.

Comparteix aquest contingut