Inici / Noticia / Itacat Ràdio engega nova temporada!

Itacat Ràdio engega nova temporada!

Temes tan diversos com el feminisme decolonial, l’Occitània i la mutilació genital femenina donen l’inici a aquest nou cicle radiofònic.

Nascuda el setembre del 2010, Itacat és la primera agència de notícies i comunicació intercultural de Catalunya, impulsada per col·lectius de ciutadans catalans d'origen estranger.

Es tracta d’un projecte d’ITACAT. Agència de Comunicació Intercultural, realitzat gràcies al suport del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, l’Ajuntament de Barcelona, l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya i el Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN).

La nova temporada arriba carregada de temàtiques i debats molt potents en relació a la construcció d’un model intercultural a la ciutat a través de propostes liderades per activistes en la defensa dels drets humans, l’antiracisme i els feminismes. En la darrera entrevista Itacat ha conversat amb l’actriu de teatre i televisió i activista antiracista Silvia Albert Sopale, sobre el Black face i la falta de representació d’artistes negres dins les arts escèniques.

A més, en aquest nou cicle, Itacat Ràdio donarà suport comunicatiu en diferents formats a les iniciatives promogudes per part dels grups de la XBCNA així que si teniu propostes d’entrevistes o temes, podeu enviar-les a info@llatins.cat o a antirumors@bcn.cat.

Finalment, us comuniquem que Itacat formarà part de la graella setmanal de Radio Fabra.

 

Comparteix aquest contingut