[NOTÍCIA ACTUALITZADA] Ja us podeu inscriure a la segona edició de la formació 'Disseny de projectes amb perspectiva intercultural'

..
22/03/2022 - 15:36 h

Dates:

  • 1a edició: 7, 21, 28 d’abril i 5 de maig, de 10 h a 12.30 h. Inscripcions a partir del 17 de març.
  • 2a edició: 31 de maig, 7, 14 i 21 de juny, de 10 h a 12.30 h. Inscripcions a partir del 9 de maig
  • 3a edició: 27 de setembre, 4, 11 i 18 d’octubre, de 10 h a 12.30 h. Inscripcions a partir del 2 de setembre.

Aquesta formació gratuïta està adreçada especialment tant a professionals d’equipaments i serveis com a professionals i col·laboradors/es d’entitats de la ciutat de Barcelona. Els i les professionals que treballen al territori tenen un paper fonamental en la cohesió social i la lluita contra la discriminació.

El treball en un context divers i plural és, sens dubte, un repte compartit, ja que les entitats configuren la vida cultural, social i associativa dels barris i districtes. Són espais de convivència, d’interacció i d’expressió oberts a tothom i configurats per a tothom. Per tant, aquesta formació és una oportunitat per desenvolupar competències i eines que permetin dur a terme la tasca professional, mitjançant projectes i iniciatives dissenyades amb mirada intercultural.

Amb aquest curs, el Programa BCN Interculturalitat vol:

  1. Donar a conèixer el marc teòric de la perspectiva intercultural i el seu context  per incorporar-lo al treball en el nostre àmbit.
  2. Aportar eines i metodologies per a la incorporació de la perspectiva intercultural a projectes i a la dinamització d’espais, comunitària, etc.
  3. Aportar una mirada transformadora i un canvi de plantejament als nostres projectes.

Us podeu inscriure a través d’aquest >>enllaç<<.

Places limitades!

Més informació