Inici / Noticia / PAM 2020-2023: Diàleg intercultural i pluralisme religiós

PAM 2020-2023: Diàleg intercultural i pluralisme religiós

L'Ajuntament de Barcelona organitza el procés participatiu per fer propostes al nou Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2020-2023.

Es tracta d'un dels principals instruments de planificació del mandat que estableix els eixos i línies de treball, objectius i principals actuacions del govern municipal durant aquesta legislatura.

Entre les diverses convocatòries, en aquest cas, us convidem a la sessió Polítiques públiques interculturals per una ciutat diversa organitzada des del Departament d’Interculturalitat i Pluralisme Religiós per fer propostes d’actuació. Comptarem amb la presència del Comissionat de Diàleg intercultural i pluralisme religiós Khalid Ghali.

El Procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal és una oportunitat per a poder contribuir, en aquest cas, a millorar les polítiques interculturals de l’Ajuntament i que tingui en compte el punt de vista ciutadà amb els objectius de:

  • Incorporar de manera transversal la interculturalitat en les diverses àrees, personal i àmbits de treball de l’Ajuntament.
  • Contribuir al diàleg intercultural efectiu i al foment del pensament crític, mitjançant el coneixement i reconeixement del pluralisme cultural de la ciutat i desmuntant estereotips i prejudicis per temes d’origen.

L’objectiu de la sessió del procés participatiu és, doncs, fer propostes d’actuació que encaixin en el marc de la interculturalitat com a política pública.

Data: Dimecres 26 de febrer

Hora: De 17 h a 19 h.

Lloc: Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3)

Aforament limitat.

*Si requeriu de traducció en algun idioma que no sigui el català o el castellà o traducció en llenguatge de signes, o si teniu alguna necessitat d’accessibilitat: física, auditiva, etc., o si necessiteu servei de ludoteca, ens ho podeu fer saber enviant un correu a plainterculturalitat@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut