Inici / Noticia / Ja us podeu descarregar l'informe final de l'avaluació de l'Estratègia BCN Antirumors

Ja us podeu descarregar l'informe final de l'avaluació de l'Estratègia BCN Antirumors

La fundació Acsar va coordinar al 2013 la recollida de dades i la realització d'entrevistes a persones vinculades amb l'Estratègia.

La fundació Acsar, per encàrrec del Programa BCN Interculturalitat de la Direcció de Serveis d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona, va iniciar al 2013 un procés d’avaluació de l’Estratègia BCN Antirumors a través de l’empresa Sòcol.

La seva feina es va basar en la recollida de dades i en les entrevistes amb responsables polítics, tècnics, i amb les entitats i persones que recolzen i treballen conjuntament en el desenvolupament de les línies d’acció de l’Estratègia.

L’informe, que ara es pot descarregar aquí, es va presentar l’octubre de 2013 a l’Espai Avinyó.

Unes setanta persones, tant a títol individual com en representació tècnica de diverses entitats, van assistir en aquesta sessió, que va comptar amb la presència de Miquel Esteve, Comissionat d’Immigració i Acció Comunitària, de Ramon Sanahuja, Director dels Serveis d’Immigració, i d’Enric Royo, en representació de la Fundació ACSAR, que ha coordinat el procés d’avaluació.

La sessió va servir per conèixer millor el funcionament de l’Estratègia i, a la vegada, per descriure la xarxa de sinergies amb diferents actors de la ciutat. En aquest sentit, la Xarxa BCN Antirumors va tenir un especial protagonisme en tant que agent clau en la tasca de conceptualització, desenvolupament i territorialització de l’acció antirumors.

Comparteix aquest contingut