Primera sessió del Cicle de violències i resistències: Jekhipé Romaní (Resistència Romaní) 

..
15/11/2023 - 16:28 h

A partir dels resultats de les enquestes que van fer les entitats de la Xarxa BCN Antirumors sobre necessitats formatives, el grup de treball de formació ha dissenyat el Cicle de violències i resistències amb l’objectiu de donar visibilitat a les resistències que se’n deriven de les violències que pateixen alguns col·lectius de la nostra ciutat i poder oferir eines pràctiques que es puguin incorporar al disseny dels projectes i les accions de les entitats que participen en el cicle.

La primera sessió tindrà el títol de Jekhipé Romaní (Resistència Romaní), i se centrarà en la discriminació que pateix el poble gitano en l’accés al món laboral.

Des de la Fundación Secretariado Gitano es farà un recorregut on es posarà en context la història de violència exercida cap al poble gitano a l’àmbit laboral, obligant-los a crear els mercats ambulants com a forma de resistència a través del treball autònom.

També comptarem amb una taula rodona, on s’explicaran diferents experiències com a venedors i venedores ambulants, donant visibilitat a diferents formes de reinventar-se i resistir. 

Aquesta primera sessió tindrà lloc el 28 de novembre de 17 h a 19:30 h a la Seu del Campus Rom de Barcelona (Carrer Múrcia, 2-8, Local 4). 

L’aforament és limitat. Si vols fer la teva inscripció, ho pots fer a través del mail antirumors@bcn.cat.