S’obren les inscripcions de la formació intercultural del Districte de Gràcia

El projecte 'El Món a la Meva Escola' del Districte de Gràcia anuncia la propera formació en perspectiva intercultural que tindrà lloc durant el mes d'abril i maig. 

..
09/04/2021 - 14:03 h

‘El Món a la Meva Escola’ treballa des de fa anys amb les AFA i les escoles del districte per aportar una mirada intercultural al món educatiu. Enguany, el projecte ha ampliat el seu àmbit d’actuació per començar a treballar més enllà de les escoles, des d’una aproximació comunitària, als diversos barris del districte, a partir de diverses línies d’actuació. Una d’elles és la de formació i assessorament en interculturalitat, on s’emmarca la proposta formativa oberta a entitats, serveis i ciutadania dels barris del districte.

El programa formatiu consta de tres càpsules sobre diverses temàtiques al voltant de la interculturalitat, per crear espais de reflexió que aportin eines i metodologies per a pensar de forma crítica les nostres pràctiques.

Càpsula 1: Incorporem la mirada intercultural als nostres projectes
Dimecres 28 d’abril d’11 h a 13:30 h
Formadora: Kira Bermúdez

Càpsula 2: Diversitat cultural i pandèmia, com estan afectant les mesures actuals?
Dimecres 5 de maig d’11 h a 13:30 h
Formador: Rafael Crespo Ubero

Càpsula 3: Antigitanisme al districte de Gràcia
Dimecres 12 de maig d’11 h a 13:30 h
Formador: Pedro Casermeiro. A més, comptarem amb la participació de Miguel Ángel Franconetti (coordinador dels promotors escolars) i Ricard Valentí (president de l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia). 

La formació serà telemàtica i gratuïta. Les inscripcions es poden fer a totes les sessions o per a sessions de forma individual.

Per tal de formalitzar la inscripció, cal omplir el següent formulari.

Per a qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb: benvingudesalbarri@gmail.com

Més informació