El Clot

La col·lecció local de la Biblioteca El Clot - Josep Benet integra els documents que fan referència als barris del Clot i el Parc i la Llacuna del Poblenou. També s'hi inclouen les obres de Josep Benet i Morell, polític i historiador que va tenir un paper emblemàtic en la recuperació de la memòria històrica del país i que dóna nom a la biblioteca.

L'espai que ocupa la Biblioteca El Clot - Josep Benet es troba en un profund procés de transformació per la reurbanització de la mateixa plaça i de tot l'espai que l'envolta. Aquest fet potencia la necessitat de crear una col·lecció específica que esdevingui un testimoni de primera mà per a tots els ciutadans interessats a conèixer tant el seu vessant històric com la seva propera evolució.

Les biblioteques de Sant Martí organitzen periòdicament activitats per donar a conèixer els diversos barris i llocs emblemàtics del districte.

Qualsevol persona interessada a donar documents sobre els barris del Clot i el Parc i la Llacuna del Poblenou o bé sobre la figura de Josep Benet pot posar-se en contacte amb la biblioteca.