90 minuts de glòria. IV concurs internacional de literatura ràpida de la Plaça de les Glòries

Concurs. Concurs de literatura ràpida organitzat pel Centre Cultural La farinera d'El Clot i la biblioteca. Dissabte 24 d'abril a les 11:00 h. Inscripcions obertes.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Centre Cultural La Farinera del Clot i la Biblioteca El Clot – Josep Benet organitzem 90 minuts de Glòria, el IV Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la Plaça de les Glòries. Se celebra dissabte 24 d’abril a les 11 h, a la Biblioteca. Les persones participants hauran d’escriure un text en 90 minuts a partir de tres paraules clau que es donaran a conèixer en començar la redacció.

El mateix dissabte a les 17 h, es procedirà al lliurament de premis en un acte que es desenvoluparà al Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural. La persona guanyadora rebrà una dotació econòmica de 200 € i la finalista, 100 €.

El termini per inscriure’s en el concurs finalitza divendres 23 d’abril a les 20 h. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar presencialment a la Biblioteca El Clot – Josep Benet o de manera telemàtica a través del correu electrònic: barcelona.jb@diba.cat o a través de les xarxes socials de la biblioteca.