Dimarts 23 de juny a les 19h al canal de youtube de #CulturaConfitada

En directe des del Casal de Barri Can Travi a porta tancada.Us proposem celebrar-la a la distància però alhora plegats, amb una bona sessió de música de Sant Joan! Les Karmela’s Dj’s, Lissete i Jimena són dues joves del barri del Carmel, que des de fa 3 anys organitzen el Festival Karmela Fest amb música urbana moderna, temazos feministes i cançons clàssiques populars de tots els temps!

Amb aquest acte el Cultura Confitada HG s’acaba i això és una bona notícia perquè poc a poc podrem gaudir de la cultura com s’ha fet sempre, als carrers i places, a les sales de concert, als teatres, als equipaments, … però fem d’aquesta Festa de Sant Joan una cloenda memorable!!

http://youtube.com/c/CulturaConfitadaHortaGuinard%C3%B3

El Cultura Confitada ha estat organitzat per:
Centre Cívic Carmel
Centre Cívic Teixonera
Centre Cívic Guinardó
Centre Cívic Matas i Ramis
Centre Cívic Casa Groga
Casal de Barri Can Travi
Espai Jove Boca Nord
Amb el suport del Districte d’Horta-Guinardó