Divendres 22 de gener a les 19h
Entrada: Lot de menjar en benefici de la Xarxa de Suport del Carmel
Les entrades seran per seguidors del grup (50%) i atorgades per la Xarxa Suport del Carmel (50%) . Tot seran invitacions. No hi ha entrades disponibles.

Concert de CHE SUDAKA
Che Sudaka és un grup de rock alternatiu format per músics de l’Argentina i de Colòmbia. La mateixa banda defineix el seu estil com punk reggae party en el que, a més a més, tenen cabuda altres ritmes com el hip-hop o l’ska.
Tenen discogràfica pròpia, Cavernícola Records, coordinen el projecte radiofònic internacional de promoció de bandes La Rockola Insercoin i son una de les bandes autogestionades més potents del país.

Ja fa dos anys van estar al nostre escenari en un concert que obria la seva Winter Tour 2019. Ara venen per regalar-nos un concert diferent ( 30 persones d’aforament amb cadires i amb mascareta), ja que venen al nostre escenari per enregistrar un concert online que oferiran als seus seguidors el 12 de març de 2021. També durant el confinament han fet xerrades i assessorament per mostrar a les joves bandes maneres d’autogestionar-se.