i
…presenten…

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ESCENA NORD 2023

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració del Taller d’Oficis de l’Espectacle i les Indústries Creatives, (Projecte en el marc del Conveni Interadministratiu entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per l’assoliment Integral de Polítiques Actives d’Ocupació a la ciutat de Barcelona.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la  creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar  adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques  o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contínuament al carrer nous tipus de muntatge i obres artístiques.

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ

Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música, teatre, dansa, circ, “performance”, accions, poesia, trapezi, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els/x/les joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena. 

* Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

DESTINATARIS/X/ES
El projecte s’adreça a persones joves creadores i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els/x/les membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà fins el 2 de juny de 2023.

La forma de presentació serà:

Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2023 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona).


Per correu electrònic  a l’adreça produccio@bocanord.cat

Bases i formulari d’inscripció:

Bases concurs Escena Nord 2023 Baixa

Inscripcio Escena Nord 2023 Baixa


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Agudells, 37-45 08032 – Barcelona
A/e:  produccio@bocanord.cat
Tel. 93 420 60 11

www.bocanord.cat

info@bocanord.cat


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *