Vols participar al fanzine col·lectiu feminista?

L’Espai Jove Bocanord busca il·lustracions, memes, dibuixos, fotografies, escrits, poemes, collages, dissenys gràfics, vídeos, giffs o qualsevol creació de format digital per l’elaboració d’un fanzine col·lectiu. 

Les creacions han de tenir -de la manera que es vulgui- una perspectiva transfeminista, antiracista, de classe, no capacitista, neurodivergent, dissident, etc. o visibilitzar valors com la sororitat, la diversitat, les cures, el 8M…  

La convocatòria va dirigida a dones o identitats dissidents fins als 35 anys i estarà oberta fins el 24 de febrer del 2021. La presentació oficial del fanzine feminista es farà divendres 5 de març a l’Espai Jove Bocanord, esdeveniment que anirà acompanyat amb una discofòrum feminista i antiracista de les @karmelafest. Cada participant obtindrà una còpia física del fanzine.

L’objectiu del fanzine és la creació d’un espai de visibilitat per a joves creadores, amb un contingut discursiu o crític significatiu.

Envia la teva creació a espais@bocanord.cat juntament amb:

1) El teu nom, nom sentit o nom artístic (com vols que surti al fanzine).

2) Un text breu biogràfic (pot ser més o menys concret, com et sentis més còmode).

3) Una xarxa social o web que tinguis per donar-te visibilitat (és opcional) 

Si tens dubtes o preguntes escriu-nos a espais@bocanord.cat

!!TENS FINS EL 24 DE FEBRER!!