Iniciativa comunitària al Casal de barri Ton i Guida per fer més lleu el confinament

Iniciativa comunitària al Casal de barri Ton i Guida per fer més lleu el confinament

20/03/2020 - 11:23

Participa i envia'ns les teves iniciatives amb vídeo per poder-les compartir entre el veinat.

El Casal de barri Ton i Guida estrena un nou canal comunitari a la seva pàgina web que es diu “El TiG a Casa Teva”

Fa molts dies que veiem com nombroses iniciatives ens van arribant als nostres mòbils, convidant-nos a visitar museus on-line, o bé oferint-nos continguts televisius gratuïts, o bé tenint la possibilitat d’accedir a llibres digitals de forma gratuïta.

El Casal de barri Ton i Guida ha obert un nou apartat a la seva pàgina web que es diu “El TiG a Casa Teva”.  La proposta convida a totes les veïnes i veïns del barri a omplir aquest apartat amb propostes audiovisuals. Si sabeu alguna recepta de cuina, si voleu oferir un espectacle on-line, si ens voleu ensenyar a fer alguna cosa, només heu d’enviar els vostres vídeos al correu dinamitzacio@toniguida.org, i les farem arribar a tota la gent del barri a través de la web.

Com més aportacions, més recursos tindrem per a seguir endavant en aquests dies difícils. Esperem els vostres vídeos a dinamitzacio@toniguida.org

Iniciatives com aquestes fan que aquests dies de confinament siguin més portables i s’afavoreixin lligams de comunitat entre les veïnes i els veïns.