Agenda del Casal

Dissabte, 02/12/2023

INFORMACIÓ IMPORTANT!

11:00

CASAL CAN TRAVI INFORMA

A causa d'un error d'impressió al fulletó del renova, ALIÈ AL CASAL, el dissabte a la tarda i el diumenge al matí el Casal romandrà tancat, l'horari del mercat d'intercanvi del casal sera el dissabte mati 2 de desembre de 11.30 h a 14 h, disculpeu les molèsties que això us pugui causar.

 

RENOVA LA TEVA ROBA I JOGUINES

11:30

Renova la teva roba i joguines és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

A l’hora de comprar roba i joguines...

Et preguntes si realment la necessites? Saps que la 2a mà és l’opció més sostenible? Esculls roba i joguines amb un valor social o ambiental afegit positiu? Saps que hi ha llocs on las pots reparar gratuïtament i que pots aprendre a cosir i customitzar la roba? Saps què fer-ne quan ja no la utilitzes? Pots trobar la ubicació de botigues de segona mà, de moda sostenible i punts on reparar la roba i les joguines al Mapa Barcelona més Sostenible: www.bcnsostenible.cat

Per trobar més informació sobre iniciatives i opcions de consum responsable de roba pots consultar: aulambiental.org/intercanvisunarmarioverde.esguardarrr.substack.com/about
robaneta.orgmodasosteniblebcn.orgwww.fashionrevolution.org/europe/spain/

Recollida de roba

Del 27 de novembre a l'1 de desembre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Mercat d'intercanvi

Dissabte 2 de desembre, d'11.30 a 14 h.

Aquí a baix teniu els fulletons amb tota la informació del Renova la roba i el Renova joguines:

 

CONCERT EMPODERA'T XS AMB "PALO SANTO"

12:30

El festival feminista d'arts escèniques Festival Empodera't és un espai de trobada entre artistes, veïnes, col·lectius de dones i entitats feministes per treballar el feminisme transversal i inclusiu. Tot això a través dels circuits comunitaris i artístics de proximitat.

L'Empodera't XS, fa una programació en la mateixa línia de l'Empodera't que cada equipament agenda al llarg de l'any i d'aquesta manera, es dona continuïtat al projecte.

Palo Santo és un grup de flamenc, format per quatre grans artistes amb una amplia trajectòria, Ainhoa Lara com a bailaora, la Vanesa Cortés la cantaora, el guitarrista l’ Albert Pons i a la percussió Álvaro López.

Dissabte 2 de desembre a les 12.30 h al Casal de Barri Can Travi.