Agenda del Casal

Sábado, 15/06/2024

PEÜLLAFEST: LOS HERRERITA "EL TALLER DE CIRC"

11:00

Als Jardins de Can Brasó!

De la ma d’artistes de circ, podrem gaudir de la possibilitat de caminar sobre el cable o sobre la bola d’equilibri, d’intentar fer malabars amb aros, pilotes o maces i fer girar el plat xino o el diàbolo. El Taller de circ  dels “Herrerita” és una proposta lúdica, divertida i participativa dirigida a totes les edats. 

Dissabte 15 de juny a les 11 h

Activitat enmarcada dins de la Festa Major del Parc de la Vall d'Hebron

 

 

VERMUT DE SWING EMPODERA'T XS AMB "MARIETA ESTEBAN TRIO"

12:30

Als Jardins de Can Brasó!

María Esteban Trío és un projecte format per María Esteban (veu), Eddie Mejía (guitarra) i David Muñoz (contrabaix). Les seves arrels estan emmarcades dintre del jazz tradicional i el swing amb una forta influència de grans vocalistes com Frank Sinatra, Sara Vaughan, Bing Crosby, June Christy y Anita O'day, entre d’altres.

Dissabte 15 de juny, a les 12.30h.

Activitat enmarcada dins de la Festa Major del Parc de la Vall d'Hebron

 

 

FRICANDÓ TEATRE FÒRUM PRESENTA "PROU EDATISMES"

18:00

Teatre social per l’empoderament de les persones grans.

Enguany, el Grup Teatre Fricandó vol potenciar el vessant activista per visibilitzar i denunciar els diferents tipus de discriminació –a vegades tan normalitzats que passen desapercebuts– que interseccionen al voltant de l’edat adoptant diversos formats. Els més coneguts són l'ús pejoratiu d'allò vell o la negació de la seva capacitat d'aprenentatge i adaptació al canvi; però també hi ha d'altres, com ara el capacitisme o l'infantilisme a l'hora de prendre decisions sobre la seva vida. És per això que el grup ha creat un dispositiu escènic flexible amb petites càpsules temàtiques relatives a aquestes diferents formes de patir –i reproduir– la discriminació per raó d'edat en les persones grans. I ho fan posant el cos, perquè el personal és polític i els cossos vells reben massa violències davant les quals criden: PROU!

Dijous 20 de juny, a les 18 h