Agenda del Casal

Dilluns, 18/10/2021

OBRIM UN BLOG PER CELEBRAR 10 ANYS DEL NOU CASAL

Horari: 13:30 a 20:00

 

Obrim un blog per celebrar 10 anys del nou Casal!

https://noucasal10anys.cat/

En aquest blog pots fer una publicació per compartir amb tothom les vostres vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal durant tot aquest temps.

Des de fa més de noranta anys el barri de la Font d'en Fargues gaudeix d'aquest espai comunitari que és el Casal. Aquest curs en fa 10 que obríem les portes d'aquests Casal reformat i amb un projecte més ampli. Un espai de convivència de les entitats i grups del barri, un espai per fer història, un espai on gaudir de la cultura, un lloc de trobada per teixir xarxes.  

Felicitem-nos i celebrem que tenim un barri que té els braços oberts per a tothom!

Llarga vida al Casal!

TEATRE: 'EL VIAJE'

Horari: 18:00

TEATRE en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

El viatge... El viaje... este lugar lleno de polvo, silencio y oscuridad las paredes me susurran cosas siempre me dijeron que nunca entrara aqui ahora se que no es verdad y no simpre la curiosidad mato al gato.

La Cia. Teatro de Pacotilla realitza un viatge un recorregut a un altre univers espais nous, tot per descobrir i crear venen de lluny no terminen d'entendre que passa, on són, quin temps estan vivint que esta passant que signifiquen aquestes veus, aquests codis, aquests sons.

Acaben d'aterrar en un espai temps sorprenent.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 13/10 en aquest enllaç!

Organitza: Cia. Teatro de Pacotilla (Club Social Pol Positiu, de la fundació Tres Turons)