Serveis

CESSIÓ D’ESPAIS
L’equipament té espais disponibles per a entitats, associacions, particulars i empreses. Donem suport a entitats i col·lectius del Poble-sec i a propostes i iniciatives ciutadanes per tal de promoure la vida associativa i la creació artística. Més informació a ccalbareda@ccalbareda.cat i a l'apartat de Cessió d'espais del web.

BUCS D’ASSAIG
Si tens un grup de música i necessites un espai on assajar, vine a l’Albareda. Disposem de set cabines insonoritzades de diferents dimensions (de 17,20 m2 fins a 34,80 m2). Tres d’aquestes cabines estan equipades amb equip de so, bateria, dos amplificadors de guitarra i un de baix. Més informació a ccalbareda@ccalbareda.cat o a l'apartat de bucs d'assaig del web.

TALLERS I PROGRAMACIÓ CULTURAL
L’activitat del centre està especialitzada en la música i hi trobareu una programació cultural diversa i una oferta variada de tallers. Més informació als apartats de tallers, programació cultural i concerts.

ESPAI DE TROBADA
El CC Albareda posa a la teva disposició un espai on trobar-te amb altres persones, llegir una novel·la o la premsa del barri, intercanviar llibres, prendre un refresc o un cafè. Vine a conèixer aquest espai!

Compartir