Serveis

CURSOS I TALLERS
Trimestralment oferim una programació de cursos i tallers diversa. Per una banda, hi trobareu tallers de música, l'especialització del centre, però també altres propostes per desenvolupar la creativitat, recursos o cuidar la salut tot fent exercici físic. 

PROGRAMACIÓ CULTURAL
Concerts, col·laboracions, xerrades, cinema documental musical, exposicions, itineraris, espectacles i activitats en família... L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

ESPAI DE TROBADA 
El Centre Cultural Albareda posa a la teva disposició un espai on trobar-te amb altres persones, llegir una novel·la o la premsa del barri, intercanviar llibres, prendre un refresc o un cafè. Vine a conèixer aquest espai! 

CESSIÓ D’ESPAIS 
L’equipament té espais disponibles per a entitats, associacions, particulars i empreses. Més informació a ccalbareda@ccalbareda.cat o visita el nostre web. 

BUCS D’ASSAIG 
Si tens un grup de música i necessites un espai on assajar, vine al Centre Cultural Albareda. Disposem de set cabines insonoritzades de diferents dimensions (de 17,20 m2 fins a 34,80 m2). Tres d’aquestes cabines estan equipades amb equip de so, bateria, dos amplificadors de guitarra i un de baix. Més informació a ccalbareda@ccalbareda.cat 

Transports 
Metro: Paral·lel (L2 i L3) 
Autobusos: 20,  21, 36, 64, 91 i D20 
Funicular de Montjuïc 

ADREÇA 
Albareda, 22-24 – 08004 Barcelona 
Tel. 934 433 719 
ccalbareda@ccalbareda.cat 

HORARI D’ATENCIÓ 
De dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 22 h 
Dissabtes, de 16 a 22 h 

Compartir