Salut i exercici físic
Propostes per fer salut i esport durant el confinament

 

 

TAI-TXI I TXI KUNG

Gemma Ordóñez, professora de tai-txi, ha fet un vídeo dedicat a tota la família Albareda amb moviments suaus per articular, mobilitzar i relaxar el cos. Podeu trobar més exercicis de tai-txi i txi kung al seu Facebook i Instagram


PILATES 

El nostre tallerista de Pilates, Jesús Aragón, ofereix classes a través del seu perfil d'Instagram cada dimecres i cada diumenge al matí i es poden veure a històries durant 24 h. Esperem que les gaudiu!

Ver las imágenes de origen

   Ver las imágenes de origen

 


IOGA 

La tallerista Gisela Chico comparteix aquestes classes en línia de ioga per treballar la respiració, relaxació i tonificar el cos, ara més important que mai. Aquí us deixem les primeres sessions:

 


 

FIT BOXING, DANCE FIT, PILATES I ENTRENAMENT 

Air active
, els tècnics del taller de Fit boxing, ofereixen exercicis d'entrenament funcional, pilates, fit dance o fit boxing. En directe de dilluns a divendres, a les 12 i a les 19 h, des d'Instagram. També trobareu reptes a fer des de casa amb material domèstic. 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Air Active (@air_active) el


DANSA I EXERCICI FÍSIC AMB SOL PICÓ

Sol Picó, companyia de dansa contemporània ubicada al barri, proposa entrenaments, petites coreografies així com peces senceres de dansa, al seu compte d'Instagram. Fan exercicis d'abdominals, dansa i també de suaus i específics per a gent gran, per moure’s i no deixar de fer activitat física durant aquests dies de confinament. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sol Picó cia de danza (@solpicodanza) on


Compartir