La Regadora 2020
festivalet de clown i teatre de carrer

(EN BREU TINDREU TOTA LA INFORMACIÓ DEL +REGADORA A L'AGOST!)

Passat el confinament i adaptant-nos a les noves mesures de seguretat, torna La Regadora, el festivalet de clown i teatre de carrer del Besòs i el Maresme, el 3, 10 i 24 de juliol.
 
En aquesta 2a edició de La Regadora es podran veure espectacle de diverses disciplines com el clown, l'acrobàcia, la dansa i el teatre. Les actuacions seran tres divendres de juliol a les 19h al Centre Cívic Besòs. Tots els espectacles seran gratuïts, amb places limitades i amb reserva d'entrada obligatòria.
 
Les companyies Criquet Confetti, Trasla2 i Ale Risorio seran les encarregades de fer que les riallades tornin a sentir-se al Centre Cívic. A més, comptarem amb l'actuació de la Cia La Toli que ens presentarà la peça que va treballar durant la seva estada a la residència artística El Viver.
 
Al juliol, omplim el Besòs i el Maresme de riures i somriures amb La Regadora, a l'exterior del Centre Cívic Besòs:
 
Divendres 3 de juliol, a les 19h
[Clown. 50min. Per a tots els públics, a partir de 4 anys]
La pallassa Serafina ens arriba carregada de maletes, dins de cada maleta hi ha els estris necessaris per sorprendre’ns i fer-nos còmplices del seu espectacle de circ de petit format. Malabars, equilibris, música, màgia, clown…i fins i tot el presentador, en Tobies, surten de dins la maleta!
 
 
 
Divendres 10 de juliol, a les 19h
 

ON? COM? AIGUA? amb CIA la TOLI

[Clown. 30min]
La Toli es desperta i, com cada dia, fa la seva rutina matutina. Aigua aigua i més aigua. Tot sembla seguir el transcurs natural però de sobte es queda sense aigua i haurà de fer front a aquesta problemàtica enfrontar-se al món real. Aconseguirà trobar l'aigua?

TRASLA2

[Acrobàcia, dansa i teatre. 35min. Per a tots els públics, a partir de 4 anys]

Dos transportistes solitaris, una furgoneta blanca, un munt de caixes i una rentadora, són la pista de ball perquè el públic vegi que traslladar-se és una necessitat bàsica, si més no per ells dos.

Els dos protagonistes deixen de ser-ho per convertir-se en objectes que es transporten l'un a l'altre.

Immersos en aquest món absurd de constant moviment, els dos personatges s'adonaran que s'han perdut. En aquesta recerca per trobar-se descobriran l'amor, l'enyorança, el fracàs, la felicitat, el triomf, la decepció i finalment, la solitud, l'encarregada que els dos protagonistes es retrobin...

​Un espectacle juganer i on el públic és imprescindible.

 
 
 
 
Divendres 24 de juliol, a les 19h
AVIVERDEI amb la Cia. Ale Risorio (ANUL·LAT per les noves mesures covid19)
[Clown. 45min.  Per a tots els públics, a partir de 4 anys]
Imagina una festa d'aniversari sorpresa!
Imagina que l'homenatjat mai arriba!
És possible celebrar igualment?
AVIVERDEI, una subtil peça de clown, slapstick, poesia, trobades i
CONFUSIONS!
Reserva entrada: https://besos.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=15&a=1188


Compartir