LI TOCA AL BARRI. COMPRA EN RECS
Moneda ciutadana de Barcelona

El REC és la moneda ciutadana de Barcelona que circula pels 10 barris de l’Eix Besòs. És una moneda exclusivament digital que funciona a través d’una aplicació mòbil disponible a Apple Store i Google Play. L’objectiu del REC és fomentar el comerç de proximitat i fer que els diners es quedin i circulin als nostres barris. Ara més que mai, hem d’apostar pels comerços de proximitat.

LI TOCA AL BARRI és una campanya per estimular el consum en els comerços de proximitat de l’Eix Besòs, promovent la captació i fidelització de persones consumidores. Es destinen 100.000 RECS per bonificar un 15% de les compres realitzades en RECS.

 

  • El REC és la moneda ciutadana de Barcelona que circula pels 10 barris de l’Eix Besòs. És una moneda exclusivament digital que funciona a través d’una aplicació mòbil disponible a Apple Store i Google Play. L’objectiu del REC és fomentar el comerç de proximitat i fer que els diners es quedin i circulin als nostres barris. Ara més que mai, hem d’apostar pels comerços de proximitat.
  • LI TOCA AL BARRI és una campanya per estimular el consum en els comerços de proximitat de l’Eix Besòs, promovent la captació i fidelització de persones consumidores. Es destinen 100.000 RECS per bonificar un 15% de les compres realitzades en RECS.
  • Vídeo que explica com entrar a la campanya: https://www.youtube.com/watch?v=uLA1reZgJVg&feature=youtu.be

Compartir