Condicions dels cursos intensius d'estiu
Cursos i tallers intensius

FUNCIONAMENT TALLERS INFANTILS

Per als tallers d’estiu infantils del Centre Cívic del Besòs i el Maresme us proposem cada setmana una temàtica; quina us agrada més?

Cada infant es pot inscriure a 3 setmanes, i si li agraden més tallers pot posar-se en llista d’espera. Uns dies abans que comenci el taller avisarem si han quedat places lliures.

La inscripció de menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal.

 

CONDICIONS

- Els cursos i tallers són INTENSIUS, s’iniciaran a partir del 25 de juny i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.

-En cap cas es reservarà plaça per telèfon.

- Les places són limitades en totes les activitats. 

- Un cop realitzada una inscripció només es retornaran els diners, o es podrà fer canvi de taller, en el cas que el Centre Cívic suspengui el curs.

- El Centre Cívic es reserva el dret a suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.

- El centre es reserva el dret a variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’alguna sessió, aquesta serà recuperada tan aviat com es pugui. En cap cas això implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.

- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 

- Pel que fa al desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.

 

DESCOMPTES I REDUCCIÓ DE TARIFES

- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre i no és acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.

 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al Centre Cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

 - NOVETAT. A partir d'ara, el tràmit per a beneficiar-se de les reduccions de tarifes o descomptes també es podrà realitzar en línia. La documentació s'haurà de presentar igualment al Centre amb un termini màxim de tres dies.

 

Si tens dubtes, contacta'ns trucant al 93 256 49 01 o enviant-nos un mail a info@ccbesos.org 

Compartir