Suport a la creació i la participació

El Centre Cívic proporciona diferents recursos per afavorir la creació artística, de diferents disciplines (teatre, dansa , música, pintura, fotografia) tant en cessió d’espais com en recursos de divulgació cultural. Col·laborant així en el procés de creació, elaboració o exhibició d’un treball artístic. 


També dóna suport a activitats i iniciatives de participació d’entitats, veïnals i de grups amb propostes d’interès sociocultural i obertes a la comunitat.

Si tens una proposta, fes-nos-la arribar a dinamitzacio@casadelrellotge.net. Assumpte: “suport a la creació ” o “suport a la participació”.

Totes les propostes seran valorades pel Centre que en decidirà i n’acordarà el recolzament, prioritzant les de la de la xarxa associativa del territori. Es contempla tant usuaris novells com professionals.

 

Aquest trimestre donem suport a:

ESPAI DE TROBADA

Disposem d’un espai a la portalada del centre per reunir-vos amb altres usuàries i usuaris i on poder esperar que comencin els tallers o trobar-se per petar la xerrada.

 

RADARS

Aquest projecte, liderat pels Serveis Socials junt amb entitats i veïns/es del barri, pretén implicar persones i comerços del barri, en la detecció de persones grans que viuen aïllades, per tal de prevenir un possible deteriorament. Si tens interès a fer-te “Radar” pots adreçar-te al Centre de Serveis Socials o al centre.

 

PUNT D’INTERCANVI DE LLIBRES

Juntament amb el Centre Cívic La Cadena i altres equipaments del barri, deixem a la vostra disposició llibres per tal que els agafeu, els llegiu i els torneu a deixar i/o en porteu d’altres. Per tal d'afavorir aquest intercanvi lliure de llibres oferim un racó on deixar i agafar aquells llibres que vulgueu compartir amb el món.

 

CONCURS DE GUARNIMENT DE BALCONS PER NADAL

Poden participar tots aquells habitatges, carrers o espais del barri de la Marina que comptin amb balcó i/o façana que doni a l’exterior. Inscripció del 25 de novembre i fins al 20 de desembre a: CC La Cadena i CC Casa del Rellotge. Consulteu-ne les bases. Organització La Marina Viva.

Compartir