ENVIA'NS LA TEVA PROPOSTA

VOLS PROPOSAR UN TALLER?


Al Centre Cívic Casa del Rellotge comptem amb una programació trimestral durant la qual es realitzen al voltant de 200 tallers culturals. L’oferta varia al llarg de l’any, inclou tallers trimestrals amb una durada d’entre 8 i 10 sessions, itineraris i organitzem també alguns tallers intensius. Si tens una proposta diferent o interessant pots fer-nos-la arribar a través del formulari corresponent.
 
 

 

 VOLS PROPOSAR UN ESPECTACLE?


Al Centre Cívic Casa del Rellotge tenim una programació regular de música, propostes escèniques de petit format, dansa i moviment, cabaret, espectacles familiars  i altres músiques.

 

Per presentar la teva proposta omple el formulari i no t’oblidis d’enviar el currículum i el material corresponent.

 

 

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.

 

  VOLS PROPOSAR UNA EXPOSICIÓ / XERRADA?


Al Centre Cívic Casa del Rellotge comptem amb un espai d’exhibició per apropar als ciutadans els diferents llenguatges de l’art contemporani pel que fa a les arts plàstiques i visuals: pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal·lacions.

Podem acoller exposicions de petit format: fotografia de viatges, exposicions de temàtica social i d’interès ciutadà, realitzades en col·laboració amb entitats i institucions.

Si estàs interessat en mostrar la teva obra pots fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari i també el teu currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces. 

Compartir