DIJOUS GRAS
CARNESTOLTES

Dijous 8 de febrer
De 17.30 h a 19 h

08/02/2024
Preu: Gratuït

...donem el toc de sortida al Carnestoltes. 

Si voleu gresca i xerinola apropeu-vos al Rellotge per tal de moure els malucs amb l’espectacle “Amb ganes de gresca” del grup de música infantil Rikus. Ballaruca i tradició aniran agafades de la mà amb aquest espectacle ple de ritme.

Aquest 2023- 2024 Rikus presenta aquest nou espectacle “Amb ganes de gresca” que portarà noves cançons i que seguirà la mateixa línia que els espectacles anteriors. Molta d'energia positiva, molta diversió i ironia. Un concert familiar on no podreu parar de ballar a ritme de pop, rock, reggae o ska amb una sonoritat moderna.

És un espectacle/concert per a públic familiar, per a grans i petits, on trobareu dinàmiques i balls. Una hora d’emoció constant, d’alegria, de somriures i de màgia tot gaudint plegats del Carnestoltes.

Per anar escalfant motors podeu veure més informació de l’espectacle aquí: https://www.youtube.com/watch?v=D2lfR7puodI&t=15s

 

El Rei Carnestoltes del Rellotge ens llegirà el pregó per donar el toc d’inici a la bauxa i la disbauxa, un pregó creat pels infants del Submarí. Segur que estarà ple de màgies.

Gaudirem de la mítica Taronjada de la Marina Viva, que ens explicaran d’on prové l'origen d'aquesta tradició i per que han volgut recuperar-la. Què no ho sabeu? Doncs no us ho podeu perdre.


I haurà més sorpreses, no deixis que t’ho expliquin i vine amb la teva millor disfressa!!!

Us esperem als Jardins de  Can Farrero! 

 

 

carnestoltes

  

 

Edat: Entre els 0 - 99 anys

On: Jardins de Can Farrero

Compartir