MI MADRE EN BRAGAS
Divendres en escena - Sala Maremar

Divendres 19 de gener
De 20 h a 20.55h

19/01/2024
Preu: Gratuïta

Disciplina artística: Teatre 

​Idioma: Català i castellà 

​Durada: 55 minuts

Autoria: Raquel Loscos 

Direcció: Lali Álvarez

Intèrprets: Anna Tamayo i la seva mare Rosa Escalera.

Música en directa: Alba Rubió.

Un  espectacle intergeneracional  sobre  relacions familiars,  feminisme i maternitat. Una obra que vol aprofundir des de l’experiència persona, l’honestedat i l’humor  les relacions entre filles i mares.  Pretén apropar amb valentia les relacions familiars i les diverses maternitats, així com els falsos mites. I visibilitzar tota una generació de dones treballadores dels 50 que no han tingut veu en la cultura d’aquest país.

 

SINOPSI

Mi madre en bragas és l’homenatge que l’Anna li vol fer a la seva mare Rosa, i també l’espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla Anna. I també és el fracàs absolut de les intencions d’una i l’altra, i també el motiu pel qual fracassen. I què més? Pregunta la Rosa, que té poca paciència amb els processos creatius. Doncs també és mare i filla ballant “Volaré” abraçades amb els ulls tancats, i és arrencar-te el cordó umbilical a tu mateixa amb un crit de guerra, i mirar les teves sàvies avantpassades als ulls una nit de lluna plena i dir-los… Perdoneu, eh? Però a mi, si no us sap greu, deixeu-me en pau d’una vegada.

Mi madre en bragas és la Rosa en bragas, l’Anna en bragas i tu i jo en bragas, també, perquè mai ens despullem tant com quan parlem, de veritat, de la relació amb la nostra mare.

 

Pot saber més:  Mi Madre En Bragas trailer 2022

 

Les entrades es podran adquirir 15 dies abans de l'espectacle. 

   

 

 

No es permet l’entrada a la sala un cop començat l’espectacle.

 

 

 

On: Sala Maremar
Adreça: Passeig de la Zona Franca, 56

Inici d'inscripció: 04/01/2024
Fi d'inscripció: 19/01/2024

Compartir