(in)fusión flamenca
Cicle de flamenc al Besòs i el Maresme

01/11/2022 > 30/11/2022

La (in)fusión flamenca és un cicle que pren com a eixos vertebradors les arts que envolten el món flamenc i les diverses disciplines artístiques que s’hi relacionen. Arrelat al barri del Besòs-Maresme, la (in)fusión flamenca es projecta també a tota Barcelona per esdevenir un espai més del circuït flamenc de la ciutat. 

Des de l’any 2003 el Centre Cívic del Besòs organitza i acull el festival per on han passat artistes de la talla de Carles Benavent, Duquende, Montse Cortés, Juan Carlos Lérida o Rosalia. El flamenc és la carta de presentació que identifica el Centre Cívic a la ciutat i el fa singular. Tan és així que l’espai de formació estable de flamenc del centre crea sinergies amb el seu entorn i alhora és útil per conèixer les inquietuds i tendències del flamenc.

Enguany, a causa de la pandèmia de la Covid-19 i de les restriccions implantades per les autoritats competents hem hagut de restringir l’aforament de públic i modificar els horaris de les actuacions. A més, assegurem que en totes les activitats hi haurà distància de seguretat i gel hidroalcohòlic a disposició de totes les persones assistents. Recordar-vos, també, que és obligatòri l’ús de la mascareta a totes les activitats del cicle (in)fusión flamenca.

Malgrat aquestes circumstàncies, desitgem que gaudiu de les propostes que omplen el programa de la 19a edició de la (in)fusión flamenca!

On: Centre cívic Besòs i Sala Carlos Díaz

Web: http://infusionflamenca.cat

Compartir