# Sala Jaume Valor

Oníricas

0

Del 12 de setembre al 5 de novembre

La fotografia onírica i surrealista és una forma d’art que desafia la nostra percepció de la realitat i ens porta a un món de somnis i fantasies. Aquesta exposició presenta una col·lecció d’obres que exploren els límits de la imaginació i la realitat, convidant-nos a qüestionar la nostra pròpia percepció del món.

A través de la manipulació de la llum, el color i la perspectiva, els fotògrafs creen escenes que semblen tretes d’un somni o una al·lucinació.

En aquesta exposició, veuràs imatges que desafien les lleis de la física i la lògica, creant un sentit de desconcert i meravella. Veuràs paisatges impossibles, criatures fantàstiques i escenes que semblen tretes d’un somni. Cada imatge és una porta a un món de fantasia i surrealisme, on res és el que sembla.

El Grup de Fotografia Ull de Peix està format per narradors d’històries a través de la fotografia. L’any passat va complir 20 anys i continua treballant en diferents projectes fotogràfics, sempre amb la intenció d’explicar una o més d’una història. A més a més, fa altres activitats com tallers fotogràfics, visita d’exposicions, sortides fotogràfiques, crítica constructiva dels treballs realitzats, etc. Està obert a tothom que vulgui formar-hi part.

Comments

Comments are closed.