Xerrades de ciència

La intenció d’aquestes xerrades és apropar-se una mica més a la ciència. Potser des d’un altre angle, que no consisteixi ni a fer una classe magistral ni tampoc perdre’s massa en el divulgatiu. S’intenta en el possible que sigui auto contingut i que pugui ser seguit amb certa facilitat.

Sopa de partícules

Som un grup d'entusiastes de la física quàntica, així com dels misteris de l’univers i de tot el que en forma part, que ens reunim de tant en tant amb ganes de xerrar sobre el tema i per intercanviar opinions. En aquestes tertúlies ens preparem temes per exposar i d'aquesta manera generar debat. Així ens ho passem bé i anem aprenent. Si vols assistir a una de les tertúlies, tens les portes obertes. És un gran tema el que ens toca!.

Institut de Recerca de l'Hospital de Sant Pau

La Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és una fundació de caire científic que té per missió promoure la recerca bàsica, clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris en el camp de les ciències de la salut i la biomedicina. El 2009, l’Institut de Recerca i d’altres nou entitats van crear l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau), amb l’objectiu de reforçar la recerca col·laborativatraslacional. En aquest context, des de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) de l’Institut s’ha decidit impulsar la programació d’un cicle de seminaris/tallers en clau divulgativa, impartits per investigadors bàsics i clínics de l’IR.

Dissabtes de ciència familiar

Amb l’objectiu de despertar la curiositat i apropar-se a la ciència, us oferim aquest espai per a petits i grans. Podreu compartir experiències on desenvolupar l’esperit crític, l’observació, la deducció, el raonament lògic i treure les vostres pròpies conclusions, tot participant conjuntament.

El vídeo de l'última xerrada

* Recupera tots els vídeos de l'Aula 141 accedint a la nostra llista de reproducció.