URBAN SCARS UNDER THE MASK
Exposició de fotografia a càrrec de Gian Marco Benedetto

03/09/2020 > 29/09/2020
Preu: Gratuït

Now greatings to the world. Voice to the one called Ras Paco, alongside the lion in the jungle, Gian Marco Benedetto, the oldest son... ya know I-man @almabroukjamal

 

“Us presento algunes imatges sobre el meu barri, a l’Hospitalet de Llobregat. Un suburbi industrial al sud-est de Barcelona, una de les ciutats més densament poblades de la Unió Europea.

Sigui quin sigui el lloc del món on et trobis, la meva esperança és que aquest missatge t’arribi amb bona salut i fortalesa, durant aquest difícil moment, de patiment, crisis sanitària, econòmica, de mort i hospitalització. Després de tants anys de colonialisme, dominació i explotació, després de tants anys exigint justícia reparadora. No podem esperar més temps per a la Justícia. Si bé es difícil revertir la ruta, dins dels blocs ascendents que proporcionaran injeccions municipals milionàries, durant el confinament la resiliència ha sigut el recolzament mutu i els serveis públics, tots tractant de preservar l’hàbitat i les llars.

L’esperança és crear consciencia, ja que només el poble salva al poble, aturar la erosió amb la determinació de reclamar “un veïnat acollidor” y no un aparador per les estadístiques, els turistes i els inversors privats. No es tracta únicament de fer registre històric amb un compromís ideal i generós de lluita contra la desinformació, a favor d’un món millor o de la veritat, sinó de mostrar quelcom que permeti enfocar els errors fatals del món contemporani i la imparable degeneració de les formes de domini burgès. També és una visió dels inadaptats, aquells antiherois que gràcies a no perdre’s ens han marcat el camí de la solidaritat o de l’odi. Dono les gràcies per la possibilitat d’estar aquí, diàriament (i totes les nits), virtualment i encara a la realitat.”

On: Sala Stripart

Web: http://www.gmbenedetto.com/

Compartir