Qui som

El Centre Cívic la Sagrera “La Barraca” és un equipament municipal cultural i formatiu del Districte de Sant Andreu. La nostra tasca és apropar la cultura i dinamitzar la participació de proximitat en els processos creatius, en projectes propis i també en xarxa amb altres equipaments i entitats dels territori.

Història
El Centre Cívic la Sagrera "La Barraca" està situat al bell mig del tradicional barri de la Sagrera, fet que li permet viure amb intensitat el pols de la seva vida veïnal.

L'equipament s’ubica en un edifici de tres plantes construït en l’espai que havia ocupat l’antic cinema Imperial, conegut amb el sobrenom de "la Barraca". Va obrir les portes com a centre cívic el 13 de novembre del 1982, i recorda de l’antic local el nom popular de la Barraca que ha mantingut fins a l’actualitat.

L’arquitecte Juanjo Lahuerta el va projectar creant un ampli espai central que rep la llum a través d’una claraboia en forma de doble vessant al·ludint a les típiques barraques valencianes, d’aquesta manera li feia l’ullet al seu sobrenom.Compartir