Xerrades sobre Comunicació NoViolenta
En línia

 A càrrec d’Annette Stössel

Aquestes xerrades seran online per facilitar que el major nombre de persones pugui realitzar-les. Igualment, és necessari la inscripció prèvia per donar-vos accés.

Inscriviu-vos trucant al 933 11 99 53, al correu infoccsa@bcn.cat o al taulell del centre (nom, cognom, telèfon i correu electrònic de cada participant).

Dijous 21 de gener, 18.30 h

INICIACIÓ A LA CNV: EINES DE COMUNICACIÓ PER A SUPERAR TEMPS COMPLEXES I DESAFIANTS

En aquesta primera xerrada parlarem de les bases de la CNV per a començar a entendre i aplicar els 4 passos, la seva estructura central i la consciència que fomenta aquest llenguatge transformador. Aclarirem la connexió entre les emocions i les necessitats; veurem com podem canviar un llenguatge basat en judicis i agressivitat per un llenguatge basat en allò que sentim i necessitem; i, finalment, aprendrem com la CNV pot ajudar-nos a comprendre’ns millor en situacions tan desafiants com l’actual.

 

Dijous 4 de febrer, 18.30 h

ACOLLINT LA INCERTESA

Com gestionar la impotència, la frustració i l’enuig? Què faig quan tinc por i em desconnecto? Què m’estic explicant a mi mateix/a en aquests moments? Aquest taller està focalitzat en escoltar-se, percebre's i donar expressió a moltes emocions i sentiments que ens travessen i arriben fins les arrels. Veurem com la CNV ens ajuda a comprendre’ns per atendre la vida dins nostre i fomentar la salut.

 

Dijous 25 de febrer, 18.30 h

DIALOGAR PER APROPAR-NOS I CURAR-NOS

En aquest taller ens observarem en el present, els moviments que hi ha internament i externament i què generen en mi. Veurem com i on em puc situar dins el context que m’envolta. Posarem llum en diferents conviccions i estratègies que poden crear polarització i confrontació, per a poder-les transcendir, connectar-nos amb nosaltres mateixos/es i focalitzar-nos en allò que ens uneix en comptes de fer-ho en l’enuig i la ceguesa.

 

Dijous 18 de març, 18.30 h

CAMINANT CAP A UNA REALITAT CONSCIENT

Expressar, demanar i agrair són eines per a empoderar-se i crear relacions de confiança, respecte i suport mutu. Fent-nos visibles creem ponts de connexió amb les altres persones i posem el nostre gra de sorra per a començar a crear la vida que volem viure, dins una societat conscient, empàtica i responsable. Com poder passar de viure més enllà de la inèrcia d’allò establert com a “normalitzat” a fer-ho en acord amb el que fomenta i nodreix la vida?

 

Compartir